Siirry sisältöön
Vaalea puunoksa rantavedessä

Arvot

Toimin arjessa ja työssäni oman arvomaailmani mukaisesti. Minulle tärkeitä arvoja ovat inhimillisyys ja ekologisuus.

Ihminen edellä

Korostan työssäni kuuntelun tärkeyttä – vaikka paljon puhunkin. Projektin onnistumisen edellytys on ymmärtää alusta alkaen, mitä toinen haluaa. Ammattilaisuutta on myös se, että pystyy määrittelemään selkeästi oman toimintansa rajat, mitä itse voi ja ei voi tehdä. Kaikkeen toimintaani liittyy vahvasti inhimillisyys – iloa unohtamatta.

Luonto

Metsä on paikka, jota rakastan. Siellä aika kirjaimellisesti katoaa ja sielu lepää. Käytän työssäni luonnonmateriaaleja aina kun se on järkevää. Puu, kivi, pellava ja villa ovat ihania klassikoita, jotka oikeassa paikassa toimivat kuin unelma. Luonnon väripaletti antaa myös hyvät raamit suunnittelulle. Jos väri tai väriyhdistelmä toimii luonnossa, saa sen toimimaan myös suunnittelussa. Luonnon hienot muodot puolestaan ovat aina inspiroineet muotoilijoita ja taiteilijoita.

Laatu ja paikallisuus

Käytän suunnittelussani ensisijaisesti laadukkaita materiaaleja ja tuotteita toivoen, että ne kestäisivät sukupolvelta toiselle. Mietin samalla myös materiaalien loppukäyttöä ja hävittämistä. Mitä vähemmän tuote elinkaarensa aikana rasittaa ympäristöä, sitä parempi. Suunnittelijana suosin suomalaista työtä ja tuotteita. Hiilijalanjälki puhuttaa ja on mukana vastuullisten valmistajien tuotannon peruspilarina. Samalla sitoutuneisuudella teen myös omaa työtäni.