Lillavilla

Sisustussuunnittelu pähkinänkuoressa

Suunnittelu aloitetaan tutustumalla kohteeseen paperilla, sähköisesti tai paikan päällä. Ensimmäisessä tapaamisessa pohdin yhdessä asiakkaan kanssa, mitkä ovat projektin reunaehdot - aikataulu, budjetti ja suunnittelutoiveet.

Pintamateriaali- ja värisuunnitelma muodostavat kohteen kehykset. Työ etenee myös valaistus-, tekstiili- ja kalustussuunnitteluna sen mukaisesti, mitä kohteeseen halutaan. Valaistussuunnittelussa toimin yhteistyössä sähkösuunnittelijan kanssa.

Lisäksi teen myös sisustuskonsultointia Konsultoiva kohdekäynti Joensuun alueella (20 km säteellä keskustasta). Kauempana sijaitsevasta käynnistä kilometrikorvaus veloitetaan erikseen.

Konsultaation aikana käydään kohteessa läpi asiakkaan ajatuksia ja toiveita tilan suhteen. Tämän jälkeen esitän oman sisustussuunnitteluehdotukseni. Konsultaatio on suullinen eikä sisällä kirjallista materiaalia, kesto noin kaksi tuntia.

Hinta 120 euroa (sis. alv 24%)

Myös kohteen myyntistailaus voidaan toteuttaa sisustuskonsultaation periaatteella.
ja kohteiden myyntistailausta. Kodin muutoksesta haaveilevat päivänsankarit voit yllättää Lillavillan lahjakortilla – jo muutamalla tunnilla saa ideoitua vaikka mitä kivaa!

Kaikki saa alkunsa ajatuksesta.

Yleisimmät kysymykset ja vastaukset
sisustussuunnittelu